LAADPALEN IN OPKOMST IN ALLE EUROPESE MARKTEN

Ervaring met installatie EV-opladers

Binnen de transitie naar elektrische oplossingen is er veel aandacht voor de auto-industrie. Aangezien deze industrie verantwoordelijk is voor een groot deel van de CO2-uitstoot, investeren overheden in elektrische alternatieven. Hierdoor groeit de markt van laadpalen al jaren. De meeste e-installateurs hebben inmiddels al ervaring met het installeren van oplaadpalen. Vooral in Nederland, waar meer dan de helft van de Nederlandse installateurs minstens enkele keren per jaar een laadpaal installeert. Dit in tegenstelling tot een land als Polen waar e-installateurs nog vooral traditionele installatieklussen uitvoeren.

Volgens de e-installateurs zit er nog veel groei potentieel in deze markt. Vooral in de landen waar de ervaring van de e-installateurs niet zo groot is, zijn hun verwachtingen over de groei van het aantal laadpalen in de komende jaren zeer hoog.

Het juiste moment voor training

Op dit moment worden de e-installateurs geconfronteerd met een daling van hun omzet als gevolg van de pandemie. Dit, in combinatie met hun hoge verwachtingen over de groei van het aantal laadpalen, zal leiden tot meer behoefte om kennis op te doen over het installeren van laadpalen. Met andere woorden, het lijkt een perfect moment voor fabrikanten om trainingen aan te bieden over het installeren van laadpalen. Met meer e-installateurs met kennis om laadpalen te installeren ontstaat er een grotere capaciteit om het toekomstige potentieel te benutten.

Voor meer gedetailleerde informatie over dit thema en de economische ontwikkeling van e-installateurs verwijzen wij u door naar de European Electrical Installation Monitor Q1 2020.

Actueel nieuws

Voor meer informatie over onze expertise van en onderzoek naar bouwmaterialen kunt u contact opnemen met de verantwoordelijke partner hieronder.
We helpen u graag.

Onderzoek

Klanttevredenheid

Krijg inzicht in de beleving van uw klanten en breng de tevredenheid in kaart.

Branding

Hoe kan uw merk zich beter onderscheiden van de concurrentie? Hoe wordt het merk waardevoller voor uw doelgroep?

Customer journey

Een customer journey is de individuele ervaring van een klant met uw bedrijf.

Product Ontwikkeling

Zorg voor inzicht vanuit de eindgebruiker van uw product. En voorzie daarmee de ontwikkeling en design teams van relevante input.

Markt exploratie

Zorg voor de inzichten die u nodig heeft om succesvol te zijn in nieuwe markten

Pricing

Pricing is en blijft de grootste winst factor. Wij helpen u de juiste prijs bepalen voor uw producten.

Segmentatie

Begrijp de onvervulde behoeftes van uw (potentiele) klanten, identificeer potentie voor groei en bereik uw doelgroep op een effectieve manier.

Marktomvang

Breng je potentiele ROI in kaart door de grootte van uw markt in kaart te brengen en realistische sales targets te bepalen voor nieuwe markten.

Driver analyse

Weet welke elementen van de klantervaring de meeste impact hebben op tevredenheid, aanbevelingen en klantbehoud.

Nieuws

​Lees onze artikelen gebaseerd op de inzichten uit onze marktrapporten. 

Case Studies

Marktonderzoek Case Studies en industrie specifieke ervaring geven achtergrond en diepgang aan elk onderzoek project.

Over ons

Over ons, de organisatie en de mensen.

Over USP

Wat we doen, in woorden en getallen.

Ons team

Deze mensen maken USP.

Vacatures

We hebben verschillende uitdagende rollen.